088 110 1000 info@hunter-crm.com
Selecteer een pagina

Wat is Hunter-Cloud?

Hunter-Cloud levert een complete clouddienst. U huurt een beveiligde omgeving en verricht uw werkzaamheden alsof u op uw eigen bureaublad werkt. Uw gewenste software staat op onze server. Al het onderhoud wordt door ons gedaan.
Dát is werken in de cloud, dat is Hunter Cloud!

De meeste clouddiensten beheren alleen uw data. U huurt een ‘beveiligde omgeving’. Wij bieden méér.
Met Hunter Cloud werkt u in de cloud en hoeft u niet langer zelf uw software aan te schaffen, te beheren en up to date te houden. U werkt met Remote Apps. Hiermee heeft u het gevoel alsof u lokaal werkt maar u werkt veilig in de cloud. Met Hunter Cloud is het niet nodig licenties aan te schaffen.

clouddienst

Werken met Remote Apps

Met de Hunter Cloud Remote Apps hebben u en uw werknemers overal en op verschillende apparaten (Windows, Mac OS X, iOS of Android) de mogelijkheid productief te blijven. De toepassingen van uw bedrijf draaien op een Windows Server in de Hunter cloud waar ze eenvoudig kunnen worden geschaald en bijgewerkt. U installeert de Apps op uw met internet verbonden laptop, tablet of telefoon en vervolgens heeft u toegang tot toepassingen (Word, Outlook etc) alsof ze lokaal worden uitgevoerd.
Wanneer geopend zijn de icoontjes onderin uw balk te vinden. U schakelt zo razendsnel tussen lokaal en remote.

Voordelen:

KOSTENBESPARING
Met de Remote Apps heeft u een kosteneffectieve oplossing voor een fluctuerend personeelsbestand of snel veranderende bedrijfsbehoeften. Breid snel uit en geef bijvoorbeeld stagiaires, leveranciers of grote groepen nieuwe werknemers toegang tot bedrijfstoepassingen zonder voor nieuwe servers en kostbare infrastructuur op locatie te hoeven betalen, en schaal vervolgens terug wanneer de bedrijfsbehoeften veranderen.

clouddienst Hunter cloudVEILIGHEID
Hunter Cloud biedt een beschermde oplossing voor het leveren van toepassingen. Toepassingen worden nooit verstuurd naar of opgeslagen op apparaten van werknemers. Ze worden gecentraliseerd op hetzelfde vertrouwde en betrouwbare platform dat door supportoverheden, financiële dienstverleners en andere grote organisaties wordt gebruikt om met gevoelige informatie om te gaan. Gebruikers hebben toegang tot hun bedrijfstoepassingen via het met certificaat beveiligde Remote Desktop Protocol van Microsoft.

Backup

De realiteit leert dat meer dan 2/3 van de ondernemers meegemaakt heeft dat het maken van backups niet voldoende aandacht kreeg en er belangrijke data verloren ging of ‘zoek‘ was. Hunter Cloud ontzorgt!
Uw gegevens staan veilig op een server in Nederland (Almelo) Wij maken dagelijks een back-up.
Met onze clouddienst is uw data 24/7 en overal, mits u internetverbinding heeft, benaderbaar.
En het belangrijkste: Deze data is veilig opgeslagen. Hunter Cloud beheert de Firewalls, Virusscanners en Anti Spyware. Onze beveiligingssoftware is altijd up to date.