088 110 1000 info@hunter-crm.com
Selecteer een pagina

Hunter-CRM: Software op maat!

Software op maat

Wij bieden een flexibele crossplatform CRM en ERP. Heeft u specifieke aanpassingen nodig? Wij maken de software op maat.
Hunter-CRM maakt het mogelijk uw klantenbestand te optimaliseren en te onderhouden en is eenvoudig aan te passen aan de unieke vereisten van uw bedrijf en branche.

Het is essentieel om zoveel mogelijk te weten en vast te leggen van uw relaties. Alleen dan kunt u optimaal anticiperen op wat hen aangaat.

Kijk hier voor software op maat voorbeelden…

Relatiebeheer:
Relatiebeheer vormt de basis van ons Hunter relatiebeheer systeem. Door middel van het Hunter-CRM systeem heeft u alle gewenste informatie van uw relaties op dezelfde plaats.

Activiteiten:
Kies voor de module Activiteiten en leg alle activiteiten van en voor uw relaties vast. U kunt bijvoorbeeld een antwoord retour verzoeken van degene aan wie u de activiteit overdraagt om te zien of er actie reeds en op tijd is ondernomen.

Bezoek rapportage:
Voor verkopers en receptionistes een onmisbare module. Uw medewerkers leggen alle inkomende en uitgaande rapportage(s) vast waardoor u ten alle tijde een duidelijk overzicht heeft van alles wat besproken is.
Daarnaast kunnen vervolg acties gepland worden en kunnen deze, waar nodig, overgedragen worden aan derden. Desgewenst kunt u een bevestiging van afhandeling verzoeken van degene aan wie u deze actie heeft overgedragen.

Hunter software op maat
software op maat

Direct Mail:
Deze zeer krachtige module stelt u in staat om correspondentie te versturen naar een gerichte doelgroep. U schrijft uw boodschap slechts eenmaal in standaard correspondentie, selecteert de bedrijven – en contactpersonen – naar wie u deze correspondentie wilt sturen. U klikt op de knop: ‘verwerk de selectie’ en Hunter doet de rest.
Lees in dit blog enkele Direct Mail tips.

Opportunities (kansen):
Deze module is onder andere bedoeld om omzet prognoses te maken, en stelt u in staat een – op individuele basis tot stand gebrachte – totaal raming te maken waarop u uw beleid kunt afstellen.

Offertes:
Deze module stelt u in de gelegenheid om offertes direct vanuit uw Hunter relatiebeheer systeem te maken en deze vervolgens direct onder de projectgegevens op te slaan. Door middel van een paar muis klikken is uw offerte gemaakt.
Lees in dit blog 8 tips om een goede offerte op te stellen.

Subartikelen:
Ook wel samengestelde artikelen genoemd, deze module stelt u in de gelegenheid om de verschillende (sub)artikelen samen te voegen om tot een samengesteld artikel te komen.

Bestelling & Inkoop:
Volledige controle van nog te ontvangen goederen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van Hunter bent u verzekerd van een sluitende controle op al uw inkopen en heeft u op elk gewenst moment altijd het juiste advies.

crm software hunter

Urenregistratie:
Deze module is niet alleen een registratiemiddel voor het bijhouden van uren maar stelt u tevens in de gelegenheid om zonder moeite de in- en externe prijzen van uw medewerkers te bepalen.

Prijsafspraken:
Niet al uw afnemers betalen dezelfde prijzen voor uw goederen en/of uren. Uw organisatie betaald ook niet altijd dezelfde prijs voor de goederen of uren welke u inkoopt. In deze module kunt u eenvoudig de prijsafspraken vastleggen.

Koppeling Boekhouding:
Het Hunter relatiebeheer systeem is een commerciële applicatie, speciaal ontwikkeld om uw (verkoop) medewerkers maximale flexibiliteit te bieden gedurende het gehele offerte en order- of projectverwerking traject. Hunter-CRM maakt koppelingen voor de meest gangbare accounting software welke naadloos aansluiten op het systeem. Koppelingen zijn o.a. mogelijk met Account View, King, Exact en Snelstart. Lees hier meer over koppeling met uw boekhoudprogramma.