088 110 1000 info@hunter-crm.com
Selecteer een pagina

Wat zijn remote apps?

WAT HOUDT WERKEN MET REMOTE APPS IN?

Met de Hunter Cloud Remote Apps hebben u en uw werknemers overal en op verschillende apparaten (Windows, Mac OS X, iOS of Android) de mogelijkheid productief te blijven. De toepassingen van uw bedrijf draaien op een Windows Server in de Hunter cloud waar ze eenvoudig kunnen worden geschaald en bijgewerkt. U installeert de Apps op uw met internet verbonden laptop, tablet of telefoon en vervolgens heeft u toegang tot toepassingen (Word, Outlook etc) alsof ze lokaal worden uitgevoerd.
Wanneer geopend zijn de icoontjes onderin uw balk te vinden. U schakelt zo razendsnel tussen lokaal en remote.

Remote apps

HOE WERKT DAT OP MIJN MAC?

Op een Mac werkt het net even wat anders. Hieronder een korte uitleg om het gebruikersgemak te vergroten.

Er zijn twee manieren om met de Remote Apps te werken:
Onderin de balk staat een icoontje dat laat zien dat u met remote apps werkt. U kunt daar op klikken om naar uw remote apps te gaan. U kunt dan direct door naar de door u reeds geopende applicaties of u opent het menu en kunt uw keuze maken door op de icoontjes te klikken.

De tweede manier is de volgende:
Boven in de balk staat ook een icoontje. Wanneer u daar op klikt verschijnen de reeds door u opgestarte applicaties. Wanneer u op een applicatie klikt, bevindt u zich in de Remote Desktop omgeving. En kunt u werken met uw applicatie zoals u gewend bent.