Wat is Hunter-Cloud?

Hunter-Cloud levert een complete clouddienst. U huurt een beveiligde omgeving en verricht uw werkzaamheden alsof u op uw eigen bureaublad werkt. Uw gewenste software staat op onze server. Al het onderhoud wordt door ons gedaan.
Dát is werken in de cloud, dat is Hunter Cloud!

De meeste clouddiensten beheren alleen uw data. U huurt een ‘beveiligde omgeving’. Wij bieden méér.
Met Hunter Cloud werkt u in de cloud en hoeft u niet langer zelf uw software aan te schaffen, te beheren en up to date te houden. U werkt met Remote Apps. Hiermee heeft u het gevoel alsof u lokaal werkt maar u werkt veilig in de cloud. Met Hunter Cloud is het niet nodig licenties aan te schaffen.

Z

Kostenbesparing

Met de Remote Apps heeft u een kosteneffectieve oplossing voor een fluctuerend personeelsbestand of snel veranderende bedrijfsbehoeften. Breid snel uit en geef bijvoorbeeld stagiaires, leveranciers of grote groepen nieuwe werknemers toegang tot bedrijfstoepassingen zonder voor nieuwe servers en kostbare infrastructuur op locatie te hoeven betalen, en schaal vervolgens terug wanneer de bedrijfsbehoeften veranderen.

Z

Veiligheid

Hunter Cloud biedt een beschermde oplossing voor het leveren van toepassingen. Toepassingen worden nooit verstuurd naar of opgeslagen op apparaten van werknemers. Ze worden gecentraliseerd op hetzelfde vertrouwde en betrouwbare platform dat door supportoverheden, financiële dienstverleners en andere grote organisaties wordt gebruikt om met gevoelige informatie om te gaan. Gebruikers hebben toegang tot hun bedrijfstoepassingen via het met certificaat beveiligde Remote Desktop Protocol van Microsoft.

Z

Back-up

De realiteit leert dat meer dan 2/3 van de ondernemers meegemaakt heeft dat het maken van backups niet voldoende aandacht kreeg en er belangrijke data verloren ging of ‘zoek‘ was. Hunter Cloud ontzorgt!
Uw gegevens staan veilig en wij maken dagelijks een back-up.
Met onze clouddienst is uw data 24/7 en overal, mits u internetverbinding heeft, benaderbaar.
En het belangrijkste: Deze data is veilig opgeslagen. Hunter Cloud beheert de Firewalls, Virusscanners en Anti Spyware. Onze beveiligingssoftware is altijd up to date.