Service op maat!

Snel schakelen

Met een CRM systeem heeft al uw klantgegevens centraal staan zodat u snel kunt schakelen.
Hunter-CRM maakt het mogelijk uw klantenbestand te optimaliseren en te onderhouden en is eenvoudig aan te passen aan de unieke vereisten van uw bedrijf en branche.

Centraal vastleggen

Het is essentieel om informatie over uw relaties centraal vast te leggen. Alleen dan kunt u optimaal anticiperen op wat hen aangaat.
Wat zijn nog meer de mogelijkheden van Hunter-CRM?
Hieronder lichten we er een paar uit.

Relatiebeheer

Relatiebeheer vormt de basis van ons Hunter relatiebeheer systeem. Door middel van het Hunter-CRM systeem heeft u alle gewenste informatie van uw relaties op dezelfde plaats.
=

Activiteiten

Kies voor de module Activiteiten en leg alle activiteiten van en voor uw relaties vast. U kunt bijvoorbeeld een antwoord retour verzoeken van degene aan wie u de activiteit overdraagt om te zien of er actie reeds en op tijd is ondernomen.

Koppeling boekhoudprogramma

Hunter-CRM maakt koppelingen voor de meest gangbare accounting software welke naadloos aansluiten op het systeem. Koppelingen zijn o.a. mogelijk met Account View, King, Exact en Snelstart.

Direct Mail

Deze zeer krachtige module stelt u in staat om correspondentie te versturen naar een gerichte doelgroep. U schrijft uw boodschap slechts eenmaal in standaard correspondentie, selecteert de bedrijven – en contactpersonen – naar wie u deze correspondentie wilt sturen. U klikt op de knop: ‘verwerk de selectie’ en Hunter doet de rest.

Opportunities (kansen)

Deze module is onder andere bedoeld om omzet prognoses te maken, en stelt u in staat een – op individuele basis tot stand gebrachte – totaal raming te maken waarop u uw beleid kunt afstellen.
b

Offertes

Deze module stelt u in de gelegenheid om offertes direct vanuit uw Hunter relatiebeheer systeem te maken en deze vervolgens direct onder de projectgegevens op te slaan. Door middel van een paar muis klikken is uw offerte gemaakt.

Subartikelen

Ook wel samengestelde artikelen genoemd, deze module stelt u in de gelegenheid om de verschillende (sub)artikelen samen te voegen om tot een samengesteld artikel te komen.

Bestelling & Inkoop

Volledige controle van nog te ontvangen goederen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van Hunter bent u verzekerd van een sluitende controle op al uw inkopen en heeft u op elk gewenst moment altijd het juiste advies.
}

Urenregistratie

Deze module is niet alleen een registratiemiddel voor het bijhouden van uren maar stelt u tevens in de gelegenheid om zonder moeite de in- en externe prijzen van uw medewerkers te bepalen.

Prijsafspraken

Niet al uw afnemers betalen dezelfde prijzen voor uw goederen en/of uren. Uw organisatie betaald ook niet altijd dezelfde prijs voor de goederen of uren welke u inkoopt. In deze module kunt u eenvoudig de prijsafspraken vastleggen.
k

Bezoek Rapportage

Voor verkopers en receptionistes een onmisbare module. Uw medewerkers leggen alle inkomende en uitgaande rapportage(s) vast waardoor u ten alle tijde een duidelijk overzicht heeft van alles wat besproken is.
Daarnaast kunnen vervolg acties gepland worden en kunnen deze, waar nodig, overgedragen worden aan derden. Desgewenst kunt u een bevestiging van afhandeling verzoeken van degene aan wie u deze actie heeft overgedragen.
Volg ons op social media!
Facebook
Twitter
LinkedIn