Selecteer een pagina
testimonials hunter crm

“Ik open ‘s ochtends mijn laptop en het eerste wat ik doe is het opstarten van de Hunter database”

Ik gebruik nu meer dan 10 jaar het CRM pakket van Hunter. In het begin gebruikte ik de CRM software om mijn klantrelaties op te slaan. Dit hield in hun mobiele nummer, email adres en wat klantgegevens.
Al snel ging ik Hunter gebruiken voor facturatie, snel opstellen van een offerte, productgegevens en verbinding tussen product en bedrijf, historie van bezoekrapporten enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Dit zorgt ervoor dat ik met heel weinig mensen heel veel kan doen. Alles staat in een centrale database. Dit maakt het werken zeer overzichtelijk.
Doordat Hunter maatwerk biedt hebben ze een aanpassing gemaakt waardoor ik heel eenvoudig specifieke machine gegevens van klanten in kan voeren. Op deze manier verlies ik geen tijd met het continue zoeken van deze bedrijfsgegevens.

Hunter-CRM is ongecompliceerd en biedt alles wat ik zoek op CRM gebied. Daarbij zijn ze bij Hunter altijd klantvriendelijk en is hun maatwerk snel en vakkundig.

Centino Schreuder
Business Development Manager
Allied Mineral Products Inc.

“Wij hebben voor Hunter CRM gekozen door goede ervaringen van een branchegenoot en de praktische mogelijkheden sluiten aan op onze informatie behoefte. Het systeem is eenvoudig in de bediening en de support is goed. Aanpassingen zijn relatief snel en naar wens uitgevoerd. Onze ervaring met andere systemen zijn op dat vlak negatief. Gebruikers gerichte aanpassingen zijn niet mogelijk of men maakt het zo duur dat je het niet meer wilt. Zo niet bij Hunter CRM. Maatwerk wordt snel gerealiseerd, ook nadat het systeem is geïmplementeerd. Meestal komt de behoefte van maatwerk pas later als men met het systeem gaat werken.
Als men goede afspraken maakt met de leverancier zijn de kosten zeer overzichtelijk.”

Bas Suurenbroek
Fuchs-WSE

“Wij hebben gekozen voor Hunter CRM omdat wij samen met Hunter tot een systeem zijn gekomen wat taylor made is, daardoor besparen wij veel tijd op input en uitvoering. Het systeem werkt eenvoudig snel en is voor iedereen toegankelijk, na vele jaren met andere systemen te hebben gewerkt is dit echt de moeite waard geweest om over te stappen.”

Geert Sijtzema