088 110 1000 info@hunter-crm.com
Selecteer een pagina

Time management tips

Time management tips

Komt u vaak tijd te kort? Plant u vaak te optimistisch? Een goede planning maken is lastig als u niet weet hoeveel tijd een taak kost. Hou bijvoorbeeld eens een week lang bij hoeveel tijd u kwijt bent aan alledaagse dingen. Dan krijgt u een goed overzicht.

Time management is overzicht creëren, op elk moment van de dag.

Hieronder volgen een aantal tips.

1- Weet waar uw prioriteiten liggen. Zet dit op papier. Begin met goed overleggen met uw collega’s of uw manager. Wanneer u een duidelijk beeld heeft wat voorrang heeft kunt u sneller keuzes maken.

2- Verzamelen/beslissen. Niet alles vereist direct een oplossing. U hoeft ook niet altijd direct te beslissen. Heb een paar vaste momenten op een dag om uw mail te verwerken in plaats van dat de hele dag te doen. Zo kunt u de rest van de tijd bezig gaan met belangrijkere dingen.

3- Leg spullen altijd op een vaste plek en maak sjablonen voor documenten die u vaak gebruikt.

4- Wanneer u een planning maakt, houdt dan rekening met ad-hoc werk. Plan dat desnoods in uw agenda.

5- Vaak verliest u tijd met het zoeken naar informatie. Het zoeken in uw inbox, in uw losse aantekeningen of notulen. Dat kost u al snel een half uur tot uur per dag. Verwerk alles direct in het CRM systeem.

Hoe kan het Hunter-CRM systeem u helpen met time management?
Met het Hunter-CRM systeem heeft u alles direct bij de hand. U verliest geen tijd met het zoeken naar gegevens. Een workflow helpt u de juiste stappen te doorlopen in bijvoorbeeld een project. Zo weet iedereen wanneer hij wat moet doen.
Met CRM automatiseert u bedrijfsprocessen wat u helpt in uw time management.

Voordelen:

Minder stress
U werkt zorgvuldiger en efficiënter
Bevordert een goede werksfeer

Time management tips